wtorek, 29 października 2013

Suflet czekoladowy




Suflet czekoladowy. Przygotowanie samej masy sufletowej jest szybkie i łatwe. Pieczenie za to... trudniejsze, bo trzeba dobrze wyczuć moment odpowiedni do wyjęcia z piekarnika. Piekłam pierwszy raz, z przepisu który znajdziecie tu. Już wiem, że w moim piekarniku trzeba piec odrobinę krócej niż podano w przepisie. Wiem też, że moje ramekiny są odrobinę za duże na ilość masy, która wychodzi z przepisu... ale i tak urósł całkiem nieźle.



No i po suflecie.....

2 komentarze:

Jeśli podoba Ci się to co robimy, zapraszamy do kontaktu z nami. Możemy wykonać specjalnie dla Ciebie kartki, biżuterię, zaproszenia...
****Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez mojej zgody jest zabronione i stanowi naruszenie praw autorskich. Podstawa prawna: Dz. U. 94 nr 24 poz. 83, sprost.: Dz. U. 94 nr 43 poz. 170